Klaar voor een nieuw jaar met de scheurkalender van Toon

Nee, de nieuwe Toonkalender is geen heruitgave van de vorige. Toon Hermans heeft zoveel geschreven, getekend en gezongen dat je er wel tien scheurkalenders mee kan vullen. Ook in 2017 kunt u zich weer iedere dag laten amuseren en inspireren door het beste, het mooiste en het grappigste wat Toon te bieden had.

Niet alleen de verkoopcijfers hebben ons aangezet om een nieuwe editie samen te stellen. We hebben het voorbije jaar ook talloze hartverwarmende reacties ontvangen van mensen die haast letterlijk een jaar met Toon hebben doorgebracht, of toch iedere dag een paar minuten. Sommigen lezen de tekstjes bij het opstaan, anderen bij het slapengaan. Geliefden lezen ze voor aan elkaar, singles horen even een andere stem. Allemaal helpt Toon hen de dag door, met lieve gedichtjes, fijne grapjes en mooie gedachten.

Weet u nog wat te kopen als kerst- of eindejaarsgeschenk? De scheurkalender van Toon zal de volgende dag in elk geval niet op eBay staan en je beleeft er een heel jaar plezier aan. Het is het ideale cadeau.